Extra's

Biologische wijn

Biologische wijn

Met deze extra's verras je de ontvanger tijdens het geefmoment met een mooie aanvulling op de Fitchoice. Dit vitale uitbreidingsgeschenk sluit namelijk aan op een gezonde leefstijl en past perfect bij de goede voornemens op dit gebied!

Het moment waarop iemand de Fitchoice ontvangt is een bijzonder moment. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan beleving. Deze kleurrijke en fraai uitgevoerde keuzewaaier inspireert de ontvanger van het Fitchoice geschenk en nodigt uit om op het online platform een keuze te maken. Op deze keuzewaaier worden per Fitchoice-thema enkele keuzemogelijkheden genoemd. En daarmee is de Fitchoice anders dan anders, met een duidelijk onderscheid ten opzichte van een doorsnee geschenk.

Bestel de Fitchoice + Biologische wijn

Inspiratie
De leuke thema's en de onderliggende keuzeopties spreken tot de verbeelding. Bij ontvangst van de Fitchoice heb je meteen een lach op je gezicht. Bekijk de foto's en overtuig jezelf, dit is een leuk cadeau om te geven en te ontvangen.

Inloggen en verzilveren
Deze keuzekaarten bevatten een unieke code. Hiermee kan je meteen online op het Fitchoice verzilveringsplatform (of telefonisch of per post) het geschenk verzilveren. Lees hier meer.

De keuzewaaier vormt het hart van de Fitchoice en wordt zonder meerprijs geleverd, behalve wanneer je kiest voor een digitale variant. Een leuk alternatief is de Fitband.

Bel of mail ons voor informatie (brochure), een presentatie of uitleg over de andere mogelijkheden.