Kerstpakket

Kerstpakket met keuze

Helemaal van deze tijd, een kerstpakket waarbij de ontvanger helemaal zelf kan weten hoe het geschenk gebruikt kan worden. Het Fitchoice kerstpakket zit boordevol positieve energie en inspiratie. Tegelijk geef je met dit kerstpakket een ruime keuze aan geschenken, pakketten, activiteiten en belevenissen. Een positieve boodschap voor jong en oud.

 

Inspirerend kerstpakket

Natuurlijk moet een kerstpakket leuk zijn. De Fitchoice is dus een uitstekende optie. Maar Geschenkdoosjeeen kerstpakket mag ook inspiratie bieden. Een kerstpakket dat aansluit op vernieuwing. Een kerstpakket dat helpt om goede voornemens te realiseren en een kerstpakket dat kan helpen om de wereld een beetje beter te maken. Wil je jouw collega's verrassen met een inspirerend kerstpakket? Lees dan hier meer over het Fitchoice kerstpakket. 

 

Gezond kerstpakket

Het Fitchoice kerstpakket is een aantrekkelijk alternatief voor keuzegeschenken die veelGeschenkdoosje ongezonde mogelijkheden bieden. Het Fitchoice kerstpakket is namelijk een inspirerend geschenk waarmee je indirect ook aan gezondheid werkt. Dit gezonde kerstpakket biedt de mogelijkheid om nieuwe sporten uit te proberen. Ook bevat dit gezonde kerstpakket allerlei tools om ook in de keuken heerlijk te koken en tegelijkertijd eenvoudig  gezondere maaltijden te breiden.  

 

Kerstpakket goed doel

Binnen het keuzeaanbod van het Fitchoice kerstpakket vallen ook diverse goede doelen. 
Goede doelen nemen binnen dit kerstpakket een prominente plek in. Goede doelen zijn bijvoorbeeld de Hartstichting, KWF en de CliniClowns. In totaal zijn er 6 goede doelen standaard onderdeel van dit kerstpakket. Daarnaast zijn er ook andere goede doelen toe te voegen.

Wil je meer weten? Dan vertellen we je graag de mogelijkheden. 

Stuur ons een berichtje of laat je gegevens achter.

Informatie

Wil je meer weten? Dan kunnen we samen bekijken hoe we de Fitchoice binnen jouw organisatie kunnen inzetten. 

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

 

Referenties

De Fitchoice is een origineel kerstpakket, maar je bent je natuurlijk niet de enige. Onder andere de Veiligheidsregio Kennemerland, Olympia Uitzendbureau, ROC Nijmegen, Inovum, Buma Stemra, Iddink en de Rabobank gingen je voor. 

Referentie Fitchoice

 

Combineren met andere cadeaus?

De toffe kerstpakketten van Fitbox.nl passen perfect bij de Fitchoice.

Kerstpakket_traditioneel_Taste_extra