Budgetmogelijkheden

Fitchoice bullet met prijsklassen

1 vaste prijs per geschenk

Waarom nog ontevreden collega’s als ze dat verdiende bedankje krijgen? Jullie volgende kerstpakket of bedankje verdiend een glimlach, zonder gedoe. Elke Fitchoice is inclusief o.a. bestelwebsite, BTW, transportkosten én huis-aan-huis verzending. Met aandacht, zoals een cadeau geven zou moeten zijn.

Keuzeaanbod op maat-2-small

Focus op het geschenk, niet de investering

Voor welke Fitchoice je ook kiest, je geeft altijd een compleet en verrassend geschenk aan jouw collega's of relaties. Geen losse producten en punten die overblijven. De ontvanger krijgt alleen de pakketten te zien die jij uitgekozen hebt en ziet nergens prijzen. Het gaat om jouw gebaar, niet om de investering. 

 • Vind je het een uitdaging om met een kleiner budget een compleet geschenk in te zetten? Met de Fitchoice Start lossen wij dit voor jou op en laat je jouw collega’s kiezen uit tien verschillende kerstpakketten. Betaalbaar en toch zeer compleet. En uiteraard inclusief een eigen bestelwebsite en huis-aan-huis verzonden. Door de uitgebreide keuze is er voor ieder wat wils.

  Meer info Bestel

 • Heb je dit jaar € 40,00 te besteden en wil je toch optimale keuzevrijheid bieden? Geef je collega’s de Fitchoice Classic cadeau en laat ze kiezen uit tien verschillende kerstpakketten. Een gevarieerd aanbod van sport tot ontspanning en van lekker eten tot duurzaam genieten. Zo maak je iedere collega blij met een pakket dat hij of zij écht wil hebben!

  Meer info Bestel

 • Met een budget van € 55,00 per medewerker is de Fitchoice Special het ideale geschenk voor jouw organisatie. Jouw collega’s kunnen kiezen uit een tiental zeer complete kerstpakketten met uiteenlopende thema’s. Voor dit budget per medewerker zijn ook de pakketten specialer dan de goedkopere varianten.

  Meer info Bestel

 • Hebben jullie als organisatie een wat ruimer budget van € 75,00 en wil je jouw collega’s eens extra in het zonnetje zetten? Dan is de Fitchoice Deluxe het perfecte geschenk. De meest uitgebreide pakketten met de meest exclusieve producten uit ons assortiment kunnen hier gekozen worden.

  Meer info Bestel


Brochure-fitchoice-transparant

Bekijk alle pakketten in 1 overzicht!

Bekijk in één overzicht het complete Fitchoice aanbod. Handig voor een leidinggevende of vergadering.

Vraag de brochure aan

Fitbox-surprise-oranje

Maak er 1 grote verrassing van!

Bij de Fitchoice Surprise kiezen jouw collega's alleen het thema en weten niet wat er in de geschenkpakketten zit. Dit blijft een verrassing totdat ze het openmaken.

Uitleg Fitchoice Surprise