Wat is de Fitchoice?

Geef keuzevrijheid met een positief cadeau!

Een gezonde en positieve leefstijl is actueler dan ooit. Dus laat jouw collega's en relaties zelf kiezen uit pakketten waar jij als werkgever zelf ook voor zou kiezen.

Cadeauverpakking incl. prijsklassen

Waarom kies je voor de Fitchoice?

De Fitchoice is een uniek geschenk. Boordevol gezondheid, motivatie en met een positief karakter.Jullie volgende kerstpakket of bedankje wordt hiermee met een glimlach ontvangen én gegeven!

Check-icon-2-compressed  Ontvangers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

Check-icon-2-compressed  Vaste prijs per geschenk, geen verrassingen achteraf

Check-icon-2-compressed  Originele & gezonde thema’s om uit te kiezen

Check-icon-2-compressed  Geen losse producten, maar complete pakketten

Check-icon-2-compressed  Eigen bestelwebsite in de stijl van jouw bedrijf

Check-icon-2-compressed  Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Geef alleen het beste

Wij hebben voor de ontvangers van de Fitchoice alleen de allermooiste pakketten geselecteerd. Binnen iedere prijsklasse zien jouw collega's of relaties vijf aansprekende thema's en kunnen ze kiezen uit tien zeer complete geschenkpakketten. Zo kan iedere ontvanger iets kiezen waar hij of zij écht wat aan heeft en blij van wordt.
De Fitchoice is een geschenk om niet snel te vergeten!
 

Brochure aanvragen

Bekijk mogelijkheden

De Fitchoice, hét geschenk voor elke gelegenheid

De Fitchoice is een flexibel cadeau dat je op elk moment en voor iedere gelegenheid in kunt zetten. Ze zijn makkelijk op voorraad te houden, digitaal te verstrekken en simpel en snel bij te bestellen. Zo wordt de Fitchoice door onze klanten gedurende het hele jaar ingezet als:
 

De Fitchoice is een product van Fitbox. De geschenkspecialist met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van originele geschenken met een positieve boodschap. Kijk op Fitbox.nl voor originele en gezonde kerstpakketten.