Keuzeaanbod op maat

Maak de Fitchoice nog onvergetelijker. Altijd op maat samen te stellen, mochten bepaalde producten niet passen of als je speciale dingen wilt toevoegen zoals een extra kaart of product. Door een zo persoonlijk mogelijk geschenk te geven, bereik je pas echt je doel: iemand bedanken of iemand écht in het zonnetje zetten.
Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen

Maatwerk-gift-icon-fitchoice-2​​​

De Fitchoice precies zoals je het wilt

Het toevoegen van bijvoorbeeld een goed doel waarmee je als organisatie een speciale band hebt geeft het geschenk een persoonlijk tintje. We zijn benieuwd naar je wensen en voegen dit soort extra keuzeopties kosteloos toe aan het aanbod van de Fitchoice voor jouw collega’s.

Combi-icon-fitchoice-kerstpakket

Combinatie Fitchoice & traditioneel kerstpakket

Met de combinatie van een traditioneel kerstpakket en de Fitchoice heb je het beste van twee werelden. Je benut het geefmoment optimaal en je biedt keuzevrijheid voor de ontvanger. Ook dit traditionele kerstpakket vol met lekkers kunnen we voor je verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Maatwerk-icon-fitchoice​​​​​

Maatwerk uitstraling Fitchoice

De uitstraling van de Fitchoice bestelwebsite én de cadeaukaart zijn volledig te personaliseren naar de huisstijl van jouw organisatie. Lever zelf het ontwerp aan, of laat dit aan onze ontwerpers over. We denken graag met je mee en ontzorgen waar nodig. Op deze manier wordt jullie uitreikmoment nog specialer en persoonlijker.

Bekijk uitreikmogelijkheden

De voordelen van Fitchoice op maat ​

  • Een geschenk dat nóg beter aansluit bij de wensen van jouw collega’s
  • Een extra persoonlijke uitstraling waarmee zichtbaar wordt dat het geschenk met aandacht is uitgekozen
  • Hierdoor meerdere jaren inzetbaar. Iedere keer opnieuw een uniek Fitchoice geschenk

Contact opnemen