Ervaringen met Fitchoice

De Fitchoice bestaat al meer dan 15 jaar. We vernieuwen ons aanbod ieder jaar en het is daarom volgens ons het meest complete keuzegeschenk. Maar dat vinden wij niet alleen zelf.

Honderden klanten en dus duizenden ontvangers zijn erg tevreden over ons en onze originele geschenken. Zij beoordelen ons met een 9.2 gemiddeld en kopen al jaren vol vertrouwen bij ons. Om ook jou dit vertrouwen te bieden, zijn we aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en geven we je hieronder een selectie van de positieve reacties van onze klanten.

"Mooie producten, fijne samenwerking. Met één van de medewerkers een aantal mooie pakketten op maat samengesteld voor een aantal collega’s. De samenwerking was erg prettig. De pakketten moesten op korte termijn geregeld worden en dat was geen probleem. Een aanrader!"

Lieke, Eindhoven
⭐⭐⭐⭐⭐

"Bijzonder tevreden over de vrolijke, vriendelijke, deskundige medewerkers van Fitchoice! Bij het aanvragen van een offerte was er meteen een klik met de vrolijke, meedenkende betrokken dame. De ontvangers van de pakketten waren blij verrast. Men vond het echt weer eens iets heel anders."

Jacomina, Rotterdam
⭐⭐⭐⭐⭐

"Snelle en persoonlijke service en inhoud is super! Tevreden over de afhandeling door de binnendienst en alles volgens afspraak geleverd én super blij over de inhoud."

Nico, Utrecht
⭐⭐⭐⭐⭐


"Een leuk pakket dat dit jaar goed van pas kwam! Wij waren heel enthousiast over het pakket, omdat het mooi aansloot op de corona pandemie; het belangrijkste is dat onze medewerkers namelijk gezond blijven. Het contact verliep goed en alles werd netjes op tijd bezorgd, precies zoals we gevraagd hadden!"

Chertie, Eindhoven
⭐⭐⭐⭐⭐

Brochure-fitchoice-transparant

Bekijk alle pakketten in 1 overzicht!

Bekijk in één overzicht het complete Fitchoice aanbod. Handig voor een leidinggevende of vergadering.

Vraag de brochure aan

Fitchoice bullet met prijsklassen

In 4 prijsklassen verkrijgbaar

De thema's en de daaronder vallende geschenken van de Fitchoice zijn met zorg gekozen. De Fitchoice is in 4 budgetten te krijgen. Voor elk budget is er een Fitchoice.

Bekijk budgetmogelijkheden