FD Gazellen kerstpakket

 

 

FD Gazellen Awards voor Fitchoice.

Fitchoice en Fitbox zijn genomineerd voor de FD Gazellen. Zoals elk jaar reikt het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit. De snelst groeiende bedrijven van Nederland maken kans deze titel te winnen.

Innovatief kerstgeschenk

Natuurlijk zijn we erg blij met deze nominatie want dit betekent dat Fitchoice op de goede weg zit. Wij een innovatief bedrijf. Hierdoor kunnen wij elk seizoen een compleet nieuw en interessant online keuzeconcept

aanbieden. De Fitchoice is al jaren hét trendy, originele, en gezonde cadeauconcept. Hét kerstgeschenk met een positieve uitstraling.

Gezond en duurzaam keuzecadeau

Je ziet dat steeds meer mensen gezonder en duurzamer eten en leven. Doordat het keuzeaanbod van de Fitchoice onder andere uit sportieve activiteiten zoals een Golfclinic of een klimles bestaat, en we toffe geschenken op het gebied van healthy food hebben, sluiten we naadloos aan op deze trend.
We vinden het belangrijk om dit te blijven ontwikkelen.

 

Groeiend cadeauconcept

De afgelopen jaren hebben we een mooie groei weten te realiseren. Ook persoonlijk voor al onze medewerkers waaraan we de ontwikkeling van Fitchoice te danken hebben. Onze groei willen we in ditzelfde tempo voortzetten. Over enkele maanden betrekken wij ons nieuwe bedrijfspand waar we samen met Fitbox en E-Relatiegeschenken ook komend jaar weer aan een nieuw aanbod werken.

De allerleukste themageschenken

Voor de Fitchoice heeft Fitbox een volledig nieuw online platform ontwikkeld waarop we de ontva....

De FD Gazellen Awards voor het Fitchoice concept

Zoals elk jaar reikt het FD de Gazellen Awards uit aan de meest snel groeiende organisaties. Dit jaa....

Nieuwe verpakkingen

Bekijk onze nieuwe verpakkingsmogelijkheden. Steek het keuzeconcept in een leuk jasje en gen....

Voor elk budget een uniek keuzeconcept

Binnen het Fitchoice concept zijn diverse combinaties denkbaar. Los van de verschillende prijzen biede...